Η ΕΔΥΤΕ συμμετέχει με ομιλία στο 23ο Greek ICT Forum

ICT President site, fb, linkedin(1)
Την περίοδο που διανύουμε μπορεί η πανδημία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επηρεάζοντας αρνητικά τη δημόσια υγεία, την καθημερινότητα των πολιτών και την οικονομία, ωστόσο η Ελλάδα έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη δυναμική στους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής και των Ψηφιακών Επικοινωνιών, απολαμβάνοντας πρωτοφανή άνθηση. Mε την επέκταση των υπηρεσιών cloud, την εκκίνηση της ανάπτυξης των υποδομών 5G, την ένταση στη διάδοση των εφαρμογών IoT (Internet of Things) και την συνεχή ανάπτυξη εφαρμογών με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ – ArtificialIntelligence), η χώρα βρίσκεται στην ευνοϊκότερη τεχνολογικά περίοδο των τελευταίων ετών. Ταυτόχρονα με τις παραπάνω συγκυρίες, η υλοποίηση των έργων που αφορούν στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΔΥΤΕ να πρωτοστατεί σε αυτή.
Σε αυτό το πλαίσιο, το διήμερο 14 και 15 Απριλίου 2021, κατά τη διάρκεια του 23ου GreekICT Forum – Infomobility World 2021 που διοργανώνει η TeamWorks, εξέχοντες ομιλητές από ένα ευρύ φάσμα φορέων παρουσιάζουν οπτικές, δυναμικές, υλοποιήσεις και σχέδια που θα χαρακτηρίσουν το άμεσο μέλλον της χώρας στους Τομείς της Πληροφορικής και των Ψηφιακών Επικοινωνιών ως βασικό παράγοντα μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας, της Δημόσιας Διοίκησης και της καθημερινότητας των Πολιτών.
Η ΕΔΥΤΕ, αποτελώντας βασικό σύμβουλο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην υλοποίηση των στόχων του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δημόσιου Τομέα, συμμετέχει στις ομιλίες του Συνεδρίου εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της εταιρείας, Καθ. Στέφανο Κόλλια, ο οποίος θα συμμετάσχει στην  καταληκτική συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο:
Επιθετική πολιτική ή επιφυλακτική στάση απέναντι στις τεχνολογικές ψηφιακές προκλήσεις; την Πέμπτη 15 Απριλίου, 3-4μμ.
Περισσότερα για το 23ο Greek ICT Forum εδώ.
Περισσότερα για το ρόλο της ΕΔΥΤΕ στο Ψηφιακό Μετασχηματισμό εδώ.