16 & 17/04/2019] Το ΕΔΕΤ συμμετέχει στο 2ο HEALTH IT Conference 2019: «Διαμορφώνοντας την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική για την Υγεία»

Για 2η συνεχή χρονιά, το HealthDaily & το netweek με την ενεργό συμμετοχή της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας, αρμόδια σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ηλεκτρονικής Υγείας,  διοργανώνουν,  το μεγαλύτερο 2ήμερο συνέδριο για τις εξελίξεις στη Ψηφιακή Υγεία.
Το φετινό συνέδριο εστιάζει στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο ΕΣΥ και στο Εθνικό Πλαίσιο Διαλειτουργικότητας μεταξύ των φορέων παροχής υπηρεσιών Υγείας δημοσίου και  ιδιωτικού τομέα. Παρουσιάζει την αναγκαία Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Υγεία . Επικεντρώνεται σε σημαντικά θέματα ποιότητας και ενίσχυσης της Διοικητικής Πληροφορικής.  Το συνέδριο σκοπεύει να φέρει κοντά όλα τα στελέχη Πληροφορικής των Νοσοκομείων  & γενικότερα φορέων υγείας της χώρας σε ένα στρατηγικό διάλογο με το Υπουργείο Υγείας και την αγορά. Επίσης, οι Διοικητές των ΥΠΕ & των Νοσοκομείων καλούνται να συμμετέχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης της πληροφορικής των Νοσοκομείων αλλά και γενικότερα  του ψηφιακού ανασχηματισμού της χώρας.
To ΕΔΕΤ συμμετέχει στο συνέδριο και θα παρουσιάσει στις 17 Απριλίου, το σύνολο των ψηφιακών υπηρεσιών και υποδομών που διαθέτει για τον τομέα της Υγείας, εστιάζοντας στα οφέλη της υπηρεσίας Harmoni: Εθνικό αποθετήριο απεικονιστικών δεδομένων σε νεφο-υπολογιστικό περιβάλλον.
Περισσότερα για τις Υπηρεσίες ΕΔΕΤ για την Υγεία: https://grnet.gr/health/
Δείτε την agenda του συνεδρίου: www.healthitconference.gr/agenda
%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1