Ενημέρωση σχετικά με την παράταση του χρόνου υποβολής των προσφορών για τη Διακήρυξη Ανοιχτού Διαγωνισμού άνω των ορίων για τις «Υπηρεσίες παρακολούθησης, προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης στα κέντρα δεδομένων και υπηρεσιών της ΕΔΥΤΕ Α.Ε στην Αττική».

Αναφορικά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 11879/ΑΣ/27.08.2024 Διακήρυξη, για τη διενέργεια του ως άνω Ανοικτού Διαγωνισμού άνω των ορίων, η  ΕΔΥΤΕ ΑΕ προβαίνει στην εξής διευκρίνιση:

 

  • Στον Πίνακα της σελίδας 113 τα αναφερόμενα τεμάχια δεν αναφέρονται σε αριθμό διακριτών συμβολαίων αλλά σε αριθμό μονάδων εξοπλισμού που θα καλύπτονται από τα αναφερόμενα παραπλεύρως αυτών συμβόλαια.

 

Κατόπιν της ανωτέρω διευκρινίσεως, και με σκοπό τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσοτέρων οικονομικών φορέων στον εν λόγω διαγωνισμό, για τη διασφάλιση ικανού ανταγωνισμού και την απρόσκοπτη προστασία του δημοσίου συμφέροντος, η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προχωρά στην παράταση του χρόνου υποβολής προσφορών έως την Παρασκευή, 11η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13:00.

 

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. θα προβεί εντός των επόμενων ημερών σε κάθε αναγκαία ενέργεια και δημοσίευση της νέας ημερομηνίας παραλαβής προσφορών και ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

Η επιστολή παράτασης είναι διαθέσιμη εδώ.