Συμμετοχή ΕΔΥΤΕ στην Έκθεση Καινοτομίας BEYOND 2024

ΣΕΚΕΕ HETIA  Εργαστήριο Καινοτομίας & 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Στο πλαίσιο της έκθεσης καινοτομίας Beyond που λαμβάνει χώρα από 25 έως 27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές γύρω από τις τάσεις στην καινοτομία και τις ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ). 

Οι φορείς ΣΕΚΕΕ και HETiA οργανώνουν ένα εργαστήριο καινοτομίας για να συζητήσουν και να επικοινωνήσουν στο ευρύτερο κοινό τις τρέχουσες εξελίξεις και τάσεις του τεχνολογικού οικοσυστήματος, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ και τις διαθέσιμες δυνατότητες χρηματοδότησης/επενδύσεων.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου, στις 15:00 – 17:30, στο περίπτερο 14, o κος  Δ. Κατσιάνης, Επίκουρος Καθηγητής ΕΚΠΑ & Αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΣ του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. – GRNET), φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συμμετείχε στο workshop με σύντομη ομιλία με θέμα “ΕΔΥΤΕ: Προηγμένες Τεχνολογικές υποδομές για την  καινοτομία”, μετά από τους χαιρετισμούς των κ.κ. Μάνου Μακρομάλλη, Πρόεδρος ΣΕΚΕΕ και Μανώλη Ζερβάκης, Πρόεδρος HETiA. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.beyond-expo.gr/wp-content/uploads/2024/04/20240424-programm-el.pdf 

Επιπλέον, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 11:00 – 11:20, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης, ο συντονιστής του Κόμβου Καινοτομίας GR digiGOV innoHUB θα παρουσιάσει το έργο του Κόμβου Καινοτομίας GR digiGOV-InnoHUB και άλλα σχετικά έργα και δράσεις της ΕΔΥΤΕ. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://itcongress.gr/assets/files/-3v1.pdf 

 

BEYOND 2024 | Διεθνής Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας

📅 25-27/4/2024 Πέμπτη έως Σάββατο: 10.00-19.00
📍 Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Μάθετε περισσότερα για την έκθεση Beyond και παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τις ομιλίες στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.beyond-expo.gr/el/