Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων για τη «Δημιουργία ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης (WiFi) στις εγκαταστάσεις (campus) της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα»

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού για την υλοποίηση και δημιουργία δικτυακής υποδομής ασύρματης (WiFi) και ενσύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στις εγκαταστάσεις (campus) της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Η διάρκεια υλοποίησης του ως άνω έργου ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ενώ προβλέπεται και διάρκεια εγγυημένης λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης για τουλάχιστον δυο (2) έτη από την Οριστική Παραλαβή του έργου.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο συνολικό ποσό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% των ΕΥΡΩ: 75.395,00€ [60.802,42 € + ΦΠΑ (24%)  14.592,58 € ].

Η Σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι 19.04.2024 και ώρα 12:00.

Το τεύχος Διακήρυξης του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Διευκρινήσεις σε κατατεθέντα ερωτήματα) είναι διαθέσιμες διευκρινήσεις για την Διακήρυξης του διαγωνισμού.