Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του εσωτερικού έργου «Διαχείρηση GR-IX».

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ως άνω έργου, προτίθεται να αναθέσει μετά από αξιολόγηση/συνέντευξη και βαθμολόγηση των υποψηφίων τις προαναφερόμενες στον ανώτερο πίνακα συμβάσεις μίσθωσης έργου ήτοι:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο το σχεδιασμό, τη λειτουργία  και  τη  διαχείριση  δικτυακών  υποδομών  και   υπηρεσιών   στο πλαίσιο του Έργου «Διαχείτιση GR-IX» μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών.

όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ

Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία και οι πλήρεις φάκελοι βιογραφικών στοιχείων υποβάλλονται στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι την 22η Αυγούστου 2022 και ώρα 15:00. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για ένα από τα ως άνω αντικείμενα υπηρεσιών, με ποινή αποκλεισμού. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το  εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τις 22 Αυγούστου 2022. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.