Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του Υποέργου 6 «Μελέτες εφαρμογής και συνοδευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης» της Πράξης «Αναβάθμιση του ενεργειακού αποτυπώματος Πανεπιστημίου Κρήτης και Εθνικού Κέντρου Δεδομένων Υγείας ΕΔΕΤ Α.Ε.»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε., για την εκτέλεση του Υποέργου 6 «Μελέτες εφαρμογής και συνοδευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης» της Πράξης «Αναβάθμιση του ενεργειακού αποτυπώματος Πανεπιστημίου Κρήτης και Εθνικού Κέντρου Δεδομένων Υγείας ΕΔΕΤ Α.Ε.», προτίθεται να αναθέσει:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό και παρακολούθηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου «Φοιτητικό Κέντρο», του κτιρίου του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και του κτιρίου Β του συγκροτήματος λευκών κτιρίων της Κνωσού.
  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/07/2022, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τη μελέτη συστήματος ενεργειακής διαχείρισης και ανάπτυξη πλατφόρμας λογισμικού.

όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.  Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.