Η Υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ του GRNET και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζουν τη σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ

da
Η Υπηρεσία Ζωντανών Διαδικτυακών Μεταδόσεων ΔΙΑΥΛΟΣ του GRNET σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζουν τη σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ.
Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ, που εδώ και σχεδόν δυόμιση χρόνια μιλούν κάθε μήνα για διαφορετικά θέματα, σε διαφορετικό μέρος, αλλά πάντα Τετάρτη στις 18:30, θα πραγματοποιούν πλέον περισσότερες συζητήσεις κάθε μήνα διαδικτυακά για ιδέες και προβληματισμούς που αφορούν όλους.
Τον Απρίλιο οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ξεκινούν μια σειρά live webcast γύρω από τα πολυεπίπεδα ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με την μετάλλαξη της κοινωνίας, της οικονομίας και της προσωπικής μας ζωής από την έξαρση του COVID-19 και έπειτα.
Τετάρτη 15.4.20 στις 18:30 συντονιστείτε στην Υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ και παρακολουθείστε την πρώτη μετάδοση της εκδήλωσης, εδώ.
Ο Νικόλας A. Χρηστάκης, M.D., Ph.D., M.P.H. Καθηγητής Sterling Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών και ο Βασίλης Κεκάτος, σκηνοθέτης, θα συζητήσουν το θέμα της κοινωνικής απομόνωσης που βιώνουμε τη στιγμή που η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή παραμένει έντονα παρούσα.
Τις τελευταίες εβδομάδες, η ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αντιμετώπιση του COVID-19 μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα. Παρά τη φυσική απόσταση που υπάρχει, και καθώς η ανάγκη συμμετοχής, διατήρησης και ενίσχυσης του δημόσιου διαλόγου παραμένει όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας μας, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ βρίσκουν τον τρόπο να συναντιόμαστε, σε ένα νέο δρόμο επικοινωνίας και με ένα νέο κύκλο συζητήσεων.
Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.
Χρήσιμα links:
https://diavlos.grnet.gr/
https://www.snf.org/
https://dialogues.snf.org/