Πρόσκληση Εκδηλώσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου παροχής διευθυντικών υπηρεσιών

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της υλοποίησης του σκοπού της, προτίθεται να αναθέσει δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας τριανταέξι (36) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των παρακάτω αντικειμένων:
α. Παροχή Διευθυντικών Υπηρεσιών Τεχνολογικής Ανάπτυξης (1 σύμβαση) και
β. Παροχή Διευθυντικών Υπηρεσιών Λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υποδομών (1 σύμβαση),
μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΎ ΤΗΣ ΕΔΕΤ Α.Ε. 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΏΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΎ ΤΗΣ ΕΔΕΤ Α.Ε. 
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail:sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474274.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.