Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο της υπό ένταξη Πράξης «HELIX: ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της υπό ένταξη πράξης «HELIX: ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου:

  1. Μέγιστης διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη,  για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα: α. Σχεδιασμό, λειτουργία και διαχείριση υπηρεσιών ΤΠΕ (1 θέση), β. Ανάπτυξη/ενορχήστρωση συστημάτων OSS/BSS (1 θέση), γ. Σχεδιασμό & ανάπτυξη εφαρμογών ΤΠΕ (Java) (1 θέση), δ. Σχεδιασμό & ανάπτυξη εφαρμογών ΤΠΕ (Python) (1 θέση)
  2. Μέγιστης διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) μηνών, μετά από συνέντευξη,  για την κάλυψη θέσης Ειδικών Προσόντων στο αντικείμενο: α. Σχεδιασμό & ανάπτυξη εφαρμογών ΤΠΕ (PHP) (1 θέση)

όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται στο grnet.gr. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κυρίας Σακκά Αθηνάς, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.  Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Δείτε την αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος