Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «eSSIF-Lab:European Self Sovereign Identity Framework Laboratory»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ευρωπαϊκού έργου «eSSIF-Lab:European Self Sovereign Identity Framework Laboratory», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020, προτίθεται να αναθέσει:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας τριάντα τριών (33) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσης Ειδικών Προσόντων, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μελέτης, σχεδίασης, ανάπτυξης και διαχείρισης εφαρμογών που βασίζονται στην προσέγγιση Self-Sovereign Identity (SSI) για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν την ιδιωτικότητα των Ευρωπαίων πολιτών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «eSSIF-Lab: European Self Sovereign Identity Framework Laboratory»

όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 10η Απριλίου 2020 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.