Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε., για την εκτέλεση της πράξης «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα», προτίθεται να αναθέσει:

  1. Δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο υπηρεσιών τον έλεγχο καλής λειτουργίας, τη σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και την τεκμηρίωση εφαρμογών ΤΠΕ στο πλαίσιο των πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε.
  2. Τρείς (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο υπηρεσιών τη διαχείριση, την οργάνωση, το συντονισμό και την επίβλεψη γραφείων αρωγής χρηστών που λειτουργούν στο πλαίσιο υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε.

μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.