Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Έργου «Sentinels Rolling Archive Products User Access, Operations, Maintenance and Evolution»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ως έργου, προτίθεται να αναθέσει μετά από αξιολόγηση/συνέντευξη και βαθμολόγηση των υποψηφίων τις προαναφερόμενες στον ανώτερο πίνακα συμβάσεις μίσθωσης έργου ήτοι:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας δέκα οχτώ (18) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών,
  2. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας δέκα οχτώ (18) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών μηνών.

Ενδεχόμενη χρονική παράταση του έργου δύναται να συμπαρασύρει και τη διάρκεια της σύμβασης.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη εδώ.
Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία και οι πλήρεις φάκελοι βιογραφικών στοιχείων υποβάλλονται στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 05/11/2018 και ώρα 17:00. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για ένα από τα ως άνω αντικείμενα υπηρεσιών, με ποινή αποκλεισμού. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής που φέρει ο φάκελος. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.