Διαβούλευση τεύχους Διακήρυξης για την «Προμήθεια συστήματος υπηρεσίας Cold Storage» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «SDS-GRNET: Σύστημα αποθήκευσης δεδομένων με έλεγχο από λογισμικό (software defined storage)».

Η ΕΔΕΤ Α.Ε προχωράει στην διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Διακήρυξης για την «Προμήθεια συστήματος υπηρεσίας Cold Storage» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «SDS-GRNET: Σύστημα αποθήκευσης δεδομένων με έλεγχο από λογισμικό (software defined storage)».
Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά:

  • Την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση της απαραίτητης υλικής υποδομής και των υπηρεσιών λογισμικού για την υλοποίηση της υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων αρχειακού χαρακτήρα και αντιγράφων ασφαλείας.
  • Την δωρεάν παροχή υπηρεσιών εγγύησης καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη

και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης. Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ανάρτηση του τεύχους διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς Διαβούλευση.
Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην Ιστοσελίδα της ΕΔΕΤ Α.Ε. , στην ηλεκτρονική διεύθυνση grnet.gr.
Επισυνάπτεται σε μορφή αρχείου .pdf το τεύχος διακήρυξης  που τίθεται σε διαβούλευση. Πληροφορίες μπορούν να ζητούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:sevasti@grnet.gr