Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Υποέργου 5 «Διαχείριση και διάθεση δικτυακών, υπολογιστικών και αποθηκευτικών υποδομών για την έρευνα ως υπηρεσία» της Πράξης «HELIX: ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε., για την εκτέλεση της πράξης «HELIX: ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει:
Δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου με αντικείμενο το σχεδιασμό/διαχείριση υπολογιστικών υποδομών και υπηρεσιών, μέγιστης διάρκειας 24 μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών,
μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δήμητρα Σταθοπούλου, e- mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.