Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων «EOSC-Hub και VI-SEEM»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ευρωπαϊκών έργων EOSCHub και VISEEM τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματοςHorizon 2020, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου:

  1. Μέγιστης διάρκειας είκοσι επτά (27) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στο αντικείμενο:

α.    Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου EOSC-Hub (Front-end UI Development) (ΚΩΔΙΚΟΣ: EOSC FRONT END 2001)

  1. Μέγιστης διάρκειας τριάντα ενός (31) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στο αντικείμενο:

α.    Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου EOSC-Hub(Authorization and Authentication Software Development), (ΚΩΔΙΚΟΣ: EOSCAUTH 2002)

  1. Μέγιστης διάρκειας τριάντα (30) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στο αντικείμενο:

α.    Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων EOSC-Hub, VI-SEEM (Full-stack Application Software Development), (ΚΩΔΙΚΟΣ: EOSCVISEEM 2001)
όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δήμητρα Σταθοπούλου, e-mail:dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 15.00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.