Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου του H2020 «TREDISEC»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ως άνω Έργου, προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας έξι (6) μηνών, όπως εξειδικεύεται παρακάτω, και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/03/2018 για την υλοποίηση υπηρεσιών ανάπτυξης προχωρημένου λογισμικού (Senior Software Development) με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων.
Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ, θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα, και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.