Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο «των ευρωπαϊκών έργων του Horizon2020 «TREDISEC» και «PANORAMIX»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ως άνω έργων, προτίθεται να αναθέσει έξι (6) συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας δεκαπέντε (15) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) ή τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων: α. Ανάπτυξη Προηγμένου Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PANORAMIX (Senior Software Development), β. Ανάπτυξη Προχωρημένου Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PANORAMIX (Advanced Software Development), γ: Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PANORAMIX – (Software Development), δ: Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου TREDISEC, ε: Ανάπτυξη Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου TREDISEC, στ: Ανάπτυξη Προχωρημένου Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου TREDISEC, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων, όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ, θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα, και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.