Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «COPERNICUS Data Hub Hosting Service»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου «COPERNICUS Data Hub Hosting Service» προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου:

  1. Μέγιστης διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα:
    1. τη διαχείριση εξυπηρετητών (server) και υπολογιστικών υπηρεσιών (sysadmin) στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ με εξειδίκευση σε τεχνολογίες storage
    2. τη διαχείριση εξυπηρετητών (server) και υπολογιστικών υπηρεσιών (sysadmin) στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ με εξειδίκευση στη διαχείριση σχεσιακών βάσεων δεδομένων (DBA).

Όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Δείτε την αναλυτική προκήρυξη
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κας. Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τις 3/4/2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.