Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού άνω των ορίων με αντικείμενο την «Προμήθεια, εγκατάσταση κατάλληλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και διαμόρφωση νέου κέντρου δεδομένων».

Αντικείμενο του Διαγωνισμού «Προμήθεια, εγκατάσταση κατάλληλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και διαμόρφωση νέου κέντρου δεδομένων» είναι η διαμόρφωση του χώρου εγκατάστασης του νέου υπολογιστικού συστήματος υψηλών επιδόσεων «Δαίδαλος» (Daedalus) καθώς και όλων των συνοδευτικών υποδομών (κτιριακών, ηλεκτρικών και μηχανολογικών) ώστε να είναι κατάλληλος για την φιλοξενία και λειτουργία του νέου υπερυπολογιστικού συστήματος «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

Η εγκατάσταση θα γίνει στο νέο κέντρο δεδομένων του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, στο κτήριο του πρώην Ηλεκτρικού Σταθμού, που παραχωρείται από την Εταιρεία Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΑΔΙΠ-ΕΜΠ).

 

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 18.600.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (Προϋπολογισμός χωρίς Φ.Π.Α.: 15.000.000,00€, Φ.Π.Α.: 3.600.000,00€).

 

Η διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της. Η διάρκεια της εγγύησης καλής λειτουργίας ορίζεται σε τρία (3) έτη από την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.

 

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

 

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

 

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00μ.μ.

 

Το τεύχος Διακήρυξης του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ.

Ορίζεται νέα ημερομηνία παραλαβής προσφορών η Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00μ.μ. και νέα ημερομηνία διενέργειας του Διαγωνισμούη Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:30μ.μ.

Το τεύχος Προκήρυξης για την παράταση υποβολής προσφορών και διενέργειας διαγωνισμού βρίσκεται εδώ.

Ορίζεται νέα ημερομηνία παραλαβής προσφορών η  Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:00μ.μ.και νέα ημερομηνία διενέργειας του Διαγωνισμού η  Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:30μ.μ.

Το τεύχος Προκήρυξης για την παράταση υποβολής προσφορών και διενέργειας διαγωνισμού βρίσκεται εδώ.