Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο της Πράξης «Προηγμένες Δικτυακές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2014

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο της Πράξης «Προηγμένες Δικτυακές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της πράξης «Προηγμένες Δικτυακές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/12/2015 για τα ακόλουθα αντικείμενα: 1. Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφάλειας Δικτυακών και Υπολογιστικών Υπηρεσιών, 2. Υπηρεσίες Προώθησης Δικτυακών Υπηρεσιών (2 θέσεις), 3. Υπηρεσίες συντονισμού και ανάπτυξης υπηρεσιών ζωντανής μετάδοσης εκδηλώσεων, 4. Υπηρεσίες αναλυτή/ προγραμματιστή (senior) Δικτυακών Υπηρεσιών (3 θέσεις), 5. Υπηρεσίες Αναλυτή/Προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών, 6. Υπηρεσίες Διαχειριστή δικτυακών λειτουργιών και υπηρεσιών, 7. Υπηρεσίες αναλυτή συστημάτων (senior) OSS/BSS/ITSM, 8. Υπηρεσίες Αναλυτή/προγραμματιστή συστημάτων OSS/BSS/ITSM, 9. Υπηρεσίες Υπεύθυνου Προώθησης Δικτυακών Υπηρεσιών και Προετοιμασίας Online Μαθημάτων,
με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται στο grnet.gr και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e‑mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Μεσογείων 56, 115 27, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Την αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να βρείτε εδώ