Συμμετοχή της ΕΔΥΤΕ στο 12ο Συνέδριο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση “e-Government forum”.

Στο πλαίσιο του 12ου Συνεδρίου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση “e-Government forum”, που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου, συμμετέχει ο Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.- GRNET), καθ. ΕΜΠ, Στέφανος Κόλλιας.

Ο κ.Κόλλιας θα απευθύνει χαιρετισμό στο άνοιγμα των εργασιών του συνεδρίου στις 2 Νοεμβρίου στις 9:45 -10:00 μαζί με τον κ.Χαλαβαζή, Διευθύνων Σύμβουλο της Teamworks και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, και την κ.Παπαρίδου, προέδρου ΣΕΤΕ. Επίσης θα συμμετάσχει στις 3 Νοεμβρίου στο πάνελ της καταληκτικής ενότητας, στις 15:30-16:15 με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης: Προϋποθέσεις, στοιχεία και αποτελέσματα”.

Επιπλέον, ο Ν. Βασιλάκης, επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συντονισμού της Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΕΔΥΤΕ, συμμετέχει στο Συνέδριο στις 3 Νοεμβρίου στις 14:00 – 15:30 μ.μ., σε ομιλία με θέμα τις “Τεχνολογικές και διαδικαστικές προϋποθέσεις υλοποίησης και επιτυχίας ψηφιακών εφαρμογών” στο πλαίσιο των συζητήσεων για την στρατηγική και την υλοποίηση έργων Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις σε κρίσιμους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα έργα που υλοποιούνται και δημιουργούν ισχυρά θεμέλια στο νέο ψηφιακό κράτος, τα οφέλη από την απλούστευση των διαδικασιών, αλλά και τα σημεία που χρειάζονται ενίσχυσης.

Στις μέρες διεξαγωγής του συνεδρίου, δεκάδες ομιλητές από το Δημόσιο τομέα, τους φορείς και τις εταιρείες ΤΠΕ θα παρουσιάσουν λύσεις, προτάσεις, θέματα, τάσεις που αποτελούν ολοκληρωμένες προσεγγίσεις ψηφιακού εκσυγχρονισμού του Δημοσίου τομέα. Παράλληλα κυβερνητικοί εκπρόσωποι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στρατηγικής στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Το συνέδριο διοργανώνει η εταιρεία Teamworks (https://teamworks.gr/)

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Συμμετοχή δια ζώσης στο συνέδριο εδώ και διαδικτυακά εδώ.