Ιστορία Επιτυχίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την υλοποίηση της πράξης Ήφαιστος μέσω της υπηρεσίας Firewall as a Service

image011
“Είδαμε στην υπηρεσία Firewall as a Service μια μοναδική ευκαιρία και ένα πολύτιμο εργαλείο για το κομμάτι της ασφάλειας του δικτύου μας. Σταδιακά εντάξαμε το σύνολο της κίνησής μας στην υπηρεσία. Στην πορεία, σε όσα ερωτήματα είχαμε και σε όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν, πάντα είχαμε δίπλα μας τους συναδέλφους της ΕΔΥΤΕ που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.”
Μάθετε πώς η υπηρεσία Firewall as a Service της πράξης Ήφαιστος που υλοποιεί το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET) διευκολύνει καθημερινά την ακαδημαϊκή και ερευνητική λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Παρακολουθήστε εδώ τη βιντεοσκοπημένη δήλωση του κου Βουτσκίδη Παναγιώτη, Προϊσταμένου του Τμήματος Δικτύων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη Ήφαιστος και άλλες ιστορίες επιτυχίας εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Firewall as a Service εδώ.
Η Πράξη Ήφαιστος υλοποιείται από την ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και Εθνικούς πόρους.