ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «Προηγμένες Δικτυακές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα»
Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της πράξης «Προηγμένες Δικτυακές Υπηρεσίες για την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει δύο (2) συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας έξι (6) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/10/2015 για την υλοποίηση των ακολούθων αντικειμένων α. “Υπηρεσίες Προώθησης Δικτυακών Υπηρεσιών”, β. “Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή συστημάτων OSS/BSS/ITSM”, με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) μηνών, μετά από συνέντευξη για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Μεσογείων 56, 115 27, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00.
Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο εδώ