Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου των ευρωπαϊκών έργων AARC, EUDAT-2020, EGI-ENGAGE, MAGIC και άλλων έργων του προγράμματος H2020

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ή των ως άνω ευρωπαϊκών έργων , προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου με διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής τους μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2018 για το έργο: Υπηρεσίες Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Υποδομών Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης Χρηστών και Μονίμων Αναγνωριστικών, με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών, μετά από συνέντευξη για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στο ως άνω αντικείμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Μεσογείων 56, 115 27, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Η αναλυτική προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Έφη Βουζίκα e-mail: evouzika@admin.grnet.gr τηλ. 210-7474259 ή την κα Δήμητρα Σταθοπούλου e-mail: dstath@admin.grnet.gr τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία με τους υποψηφίους κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail που θα υποδείξει κάθε υποψήφιος στην αίτησή του.