Συμμετοχή στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης «Το μέλλον της Ψηφιακής Υγείας, σήμερα»

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. – GRNET), φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συμμετέχει στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης «Το μέλλον της Ψηφιακής Υγείας, σήμερα», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13/6/2024 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων – Cisco (DT&S) στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του συνεδρίου είναι η προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, η ανάδειξη της καινοτομίας και η χρήση νέων τεχνολογικών λύσεων σε όλους του τομείς της ζωής και της οικονομίας. Συγκεκριμένα φέτος, το συνέδριο θα εστιάσει στις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις επιτυχίες του ψηφιακού μετασχηματισμού στην υγεία, παρουσιάζοντας τις στρατηγικές και τους στόχους δημόσιων και ιδιωτικών φορέων υγείας. 

Ο Πρόεδρος της ΕΔΥΤΕ, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Σ. Κόλλιας συμμετέχει στις 18:10 στο panel με θέμα «Το μέλλον της υγείας με τη χρήση σύγχρονων καινοτομικών μέσων Τεχνητής Νοημοσύνης και Κυβερνοασφάλειας». Αναλυτικά οι ομιλητές του panel:

  • Σπύρος Διαμάντης, Διευθυντής Ιδιαίτερου Γραφείου Υπουργού, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Νίκη Τσούμα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΗΔΙΚΑ Α.Ε.
  • Στέφανος Κόλλιας, Πρόεδρος, ΕΔΥΤΕ Α.Ε.
  • Παναγιώτης Μπαμίδης, Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής και Πληροφορικής στην Ιατρική Εκπαίδευση, Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής, Α.Π.Θ
  • Αλεξανδρος Μπρέγιαννης, CEO, NOVA ICT

Συντονιστής: : Παναγιώτης Κρινής, Δημοσιογράφος TV100

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:https://dts-healthconference.com