Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Υλοποίηση Πλατφόρμας Εθνικής Ακαδημίας Ψηφιακών Ικανοτήτων (ΕΑΨΙ)».

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η ανάπτυξη, παραμετροποίηση, θέση σε δοκιμαστική και παραγωγική λειτουργία της Πλατφόρμας «Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων» (ΕΑΨΙ), η οποία θα αποτελέσει την κεντρική ψηφιακή υποδομή του Δημοσίου για δομημένο, αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο σχεδιασμό προγραμμάτων ενίσχυσης ψηφιακών ικανοτήτων του γενικού πληθυσμού.

Το ως άνω έργο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027».

Ο συνολικός προϋπολογισμός (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανέρχεται στο ποσό των € 3.868.800,00 [€ 3.120.000,00 + ΦΠΑ (24%) € 748.800,00]

Φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωδ. ΣΑΕ Ε2637. Η δαπάνη βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΔΥΤΕ A.E. με σχετική πίστωση, η οποία χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (αριθ. ενάριθ. έργου 2023ΣΕ26370017).

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στο υποέργο Νο 1 της Πράξης : «Eθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027» με βάση την με αρ. πρωτ. 3019/27.12.2023 (ΑΔΑ: 9Γ0Ε46ΜΠΥΓ-ΙΨ1) απόφαση ένταξης του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και έχει λάβει κωδικό MIS 6001472 . Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου ορίζεται σε δεκαεπτά (17) μήνες, από την υπογραφή της Σύμβασης που θα καταρτιστεί μεταξύ της ΕΔΥΤΕ Α.Ε. και του Αναδόχου.

Επιπλέον, προβλέπεται Περίοδος Εγγύησης με έναρξη την οριστική παραλαβή του Έργου και με ελάχιστη χρονική διάρκεια δύο (2) έτη.

Η Σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

 

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι 12.03.2024 και ώρα: 14:00.

Το τεύχος Διακήρυξης του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Διευκρινήσεις σε κατατεθέντα ερωτήματα) είναι διαθέσιμες διευκρινήσεις για την Διακήρυξης του διαγωνισμού.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Διευκρινήσεις σε νέα κατατεθέντα ερωτήματα) είναι διαθέσιμες διευκρινήσεις για την Διακήρυξης του διαγωνισμού.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Απάντηση Αναθέτουσας Αρχής) είναι διαθέσιμη η απάντηση της Αναθέτουσας Αρχής στα αιτήματα παράτασης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών για την Διακήρυξης του διαγωνισμού.