Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για τη σύναψη Σύμβασης στο πλαίσιο του ΥΕ6 «Προμήθεια και εγκατάσταση νέων σημείων WiFi σε Νοσοκομειακές Μονάδες και στοχευμένη αναβάθμιση τοπικών δικτύων Νοσοκομειακών Μονάδων»

Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για τη σύναψη Σύμβασης στο πλαίσιο του ΥΕ6 «Προμήθεια και εγκατάσταση νέων σημείων WiFi σε Νοσοκομειακές Μονάδες και στοχευμένη αναβάθμιση τοπικών δικτύων Νοσοκομειακών Μονάδων» της Πράξης «Παροχή προηγμένων δικτυακών-υπολογιστικών υπηρεσιών σε Νοσοκομειακές Μονάδες σε περιβάλλον υπολογιστικού νέφους με στόχο την υποστήριξη του κλινικού έργου, την ενίσχυση της ερευνητικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα υγείας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041841».

Αντικείμενο του διαγωνισμού «Προμήθεια και εγκατάσταση νέων σημείων WiFi σε Νοσοκομειακές Μονάδες και στοχευμένη αναβάθμιση τοπικών δικτύων Νοσοκομειακών Μονάδων» είναι η προμήθεια εξοπλισμού (υλικού, λογισμικού και αδειών) WiFi και μεταγωγέων πρόσβασης σε Νοσοκομειακές Μονάδες. Επιπλέον, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνοδευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, μελέτης εφαρμογής, παραμετροποίησης και πολυετούς συντήρησης, καθώς και υπηρεσίες εγγύησης καλής λειτουργίας εξοπλισμού και λογισμικού για διάστημα πέντε (5) ετών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο συνολικό ποσό – συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%- των ΕΥΡΩ: 2.391.403,00€ [Προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 1.928.550,81€, + ΦΠΑ: 462.852,19€] και δικαιώματος προαίρεσης κατά μέγιστο έως 30% του προϋπολογισμού.

Η διάρκεια υλοποίησης ορίζεται σε οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η διάρκεια της εγγύησης καλής λειτουργίας εξοπλισμού και λογισμικού ορίζεται σε τουλάχιστον πέντε (5) έτη από την ημερομηνία οριστικής παραλαβής του έργου.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τετάρτη 14/12/2022 και ώρα 12:00μ.μ.

Το τεύχος Διακήρυξης του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Διευκρινίσεις επί του τεύχους Διακήρυξης) είναι διαθέσιμες απαντήσεις στα κατατεθέντα ερωτήματα/ αιτήματα σχετικά με την Διακήρυξης του διαγωνισμού.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο (Συμπληρωματικές Διευκρινίσεις επί του τεύχους Διακήρυξης) είναι διαθέσιμες απαντήσεις στα κατατεθέντα ερωτήματα/αιτήματα σχετικά με την Διακήρυξης του διαγωνισμού.