Ανακοίνωση – Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικασία Δημόσιας Διαβούλευσης τεύχους Διακήρυξη Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για τη σύναψη Σύμβασης για την «Προμήθεια υποδομής τηλεφωνίας ΙΡ για τους φορείς της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας».

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. προβαίνει σε διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης επί του Τεύχους Διακήρυξης Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων με αντικείμενο την «Προμήθεια υποδομής τηλεφωνίας ΙΡ για τους φορείς της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας» στο πλαίσιο του ΥΕ3 «Εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών επικοινωνίας των ιδρυμάτων μέσω δικτύου» της Πράξης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5010583 και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης.

Ειδικότερα, αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί η προμήθεια εξοπλισμού (υλικού, λογισμικού και αδειών) τηλεφωνίας IP για τους ωφελούμενους Φορείς της Πράξης ΗΦΑΙΣΤΟΣ. Επιπλέον, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει συνοδευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, μελέτης εφαρμογής, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πολυετούς συντήρησης.

Ο συνολικός Προϋπολογισμός του Έργου (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανέρχεται στο ποσό των 5.871.470,62€ [ποσό χωρίς ΦΠΑ 4.735.056,95€ + ΦΠΑ(24%) 1.136.413,67€], με δικαίωμα προαίρεσης έως 30% επί αυτού.

Η Σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

 

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών, ήτοι από 28 Ιουνίου 2022 έως 13 Ιουλίου 2022.

Το τεύχος του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ

Στον ακόλουθο σύνδεσμο Αποτελέσματα Διαβούλευσης μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της από 28 Ιουνίου 2022 έως 13 Ιουλίου 2022 Δημόσιας Διαβούλευσης της Διακήρυξης Ανοιχτού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Προμήθεια υποδομής τηλεφωνίας ΙΡ για τους φορείς της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας»