Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΔΥΤΕ Α.Ε.

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε., για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων της, προτίθεται να αναθέσει:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 30/06/2023 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Διαχείρισης Ποιότητας.
  2. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 30/06/2023 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την υποστήριξη της οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης εθνικών, ευρωπαϊκών, διεθνών και άλλων έργων.

όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Αθ. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 19η Ιουλίου και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τις 19 Ιουλίου και ώρα 15:00. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.