Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Αρωγή ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο ΥΨΔ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης», του Υποέργου 3 «Αναβάθμιση Λειτουργίας Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΕΔΥΤΕ Α.Ε για την παροχή νεφοϋπολογιστικών και δικτυακών υπηρεσιών», και του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)» της Πράξης «Επιχορήγηση της ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για το έργο “Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών της ΕΔΥΤΕ A.E. και Υποστήριξη Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης”»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του Υποέργου 1  «Αρωγή ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο ΥΨΔ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης», του Υποέργου 3 «Αναβάθμιση Λειτουργίας Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΕΔΥΤΕ Α.Ε για την παροχή νεφοϋπολογιστικών και δικτυακών υπηρεσιών», και του Υποέργου 4  «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)» της Πράξης «Επιχορήγηση της ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για το έργο “Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών της ΕΔΥΤΕ A.E. και Υποστήριξη Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης”», προτίθεται να αναθέσει:
 

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τη διαχείριση έργου, συλλογή απαιτήσεων, και παρακολούθηση διαδικασίας ευέλικτης ανάπτυξης (agile development) στο πλαίσιο του Υποέργου 1  «Αρωγή ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο ΥΨΔ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης».
  2. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό και την εφαρμογή δράσεων σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς στο πλαίσιο του Υποέργου 1  «Αρωγή ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο ΥΨΔ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης».
  3. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό νέων υποδομών στα κέντρα δεδομένων (data center) της ΕΔΥΤΕ Α.Ε. αλλά και την διαχείριση, παρακολούθηση και την επίβλεψη της αξιόπιστης λειτουργίας των υποδομών των κέντρων δεδομένων (data center) στο πλαίσιο του Υποέργου 3 «Αναβάθμιση Λειτουργίας Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΕΔΥΤΕ Α.Ε για την παροχή νεφοϋπολογιστικών και δικτυακών υπηρεσιών».
  4. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την διαχείριση και συντήρηση των υποδομών των κέντρων δεδομένων (data center) καθώς και την παρακολούθηση και επίβλεψη της αξιόπιστης λειτουργίας τους ) στο πλαίσιο του Υποέργου 3 «Αναβάθμιση Λειτουργίας Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου ΕΔΥΤΕ Α.Ε για την παροχή νεφοϋπολογιστικών και δικτυακών υπηρεσιών».
  5. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  6. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  7. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  8. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τη μελέτη, ανάλυση απαιτήσεων και σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4  «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  9. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τον έλεγχο καλής λειτουργίας, τη σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών και την τεκμηρίωση εφαρμογών ΤΠΕ στο πλαίσιο των πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4  «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  10. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τη διαχείριση, παρακολούθηση, και τη βελτιστοποίηση επιχειρησιακής λειτουργίας έργων πληροφορικής στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  11. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό, συντονισμό και τη βελτιστοποίηση επιχειρησιακής λειτουργίας έργων πληροφορικής στο πλαίσιο των υπηρεσιών που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  12. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση υπολογιστικών πληροφοριακών συστημάτων σε περιβάλλον Java, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  13. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης για τις ανάγκες της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  14. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τον έλεγχο καλής λειτουργίας και την τεκμηρίωση εφαρμογών ΤΠΕ στο πλαίσιο των πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. για τις ανάγκες της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».
  15. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας από την υπογραφή της έως τις 31/12/2022 με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη εξειδικευμένων υπηρεσιών ζωντανής μετάδοσης εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας (φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, ερευνητές)».

όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 1η Απριλίου 2021 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τη 2η Απριλίου 2021 και ώρα 15:00. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.