ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ για τη στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.

Προκειμένου η ΕΔΥΤΕ να ανταποκριθεί στην αποστολή της και μεταξύ άλλων να υποστηρίξει δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που θα αναπτύξουν τις ψηφιακές δεξιότητες στο δημόσιο τομέα και στους χρήστες των ψηφιακών πολιτικών και εφαρμογών, απαιτείται να στελεχωθεί από εξειδικευμένα στελέχη της δημόσιας διοίκησης με αυξημένες δεξιότητες σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ενηλίκων και ανάπτυξης αντίστοιχων δεξιοτήτων
Για το σκοπό αυτό προβαίνει σε ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων με απόσπαση μόνιμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων που σήμερα υπηρετούν σε φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα (της Κεντρικής Διοίκησης και Κεντρικής Κυβέρνησης, της Γενικής Κυβέρνησης, του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς και των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού).

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται πέντε (5) θέσεις οι οποίες κατανέμονται ως ακολούθως:
α. Πέντε (5) θέσεις κατηγορίας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) όλων των κλάδων και ειδικοτήτων με τα κάτωθι προσόντα.

Η παρούσα πρόσκληση θα παραμείνει ανοικτή με συνεχή αξιολόγηση των βιογραφικών που θα υποβάλλονται μέχρι την 05.10.2020. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα στην παρούσα ανακοίνωση), υπεύθυνη δήλωση και βιογραφικό σημείωμα και να τα αποστείλουν στο email Efi Vouzika (evouzika@admin.grnet.gr).