Ανακοίνωση – Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικασία Δημόσιας Διαβούλευσης επί του Τεύχους Διακήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης με αντικείμενο τις «Υπηρεσίες μίσθωσης οπτικών συνδέσμων για τις Νοσοκομειακές Μονάδες»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε προβαίνει σε διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Διακήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης με αντικείμενο τις «Υπηρεσίες μίσθωσης οπτικών συνδέσμων για τις Νοσοκομειακές Μονάδες», και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης.
Ειδικότερα, η σύμβαση περιλαμβάνεται στο ΥΕ1 «Επέκταση του δικτύου οπτικών ινών ΕΔΕΤ για τη διασύνδεση Νοσοκομειακών Μονάδων» της Πράξης «Παροχή προηγμένων δικτυακών-υπολογιστικών υπηρεσιών σε Νοσοκομειακές Μονάδες σε περιβάλλον  υπολογιστικού νέφους με στόχο την υποστήριξη του κλινικού έργου, την ενίσχυση της ερευνητικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα υγείας», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. 4351/747/Α2 στις 28.06.2019 και έχει λάβει κωδικό MIS 5041841. Οι συμβάσεις χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσιών με απόκτηση δικαιωμάτων χρήσης για δεκαπέντε (15) έτη, ζευγών οπτικών ινών (ένα ζεύγος οπτικών ινών ανά διαδρομή) για την διασύνδεση σε υπερ-υψηλές ταχύτητες, με το καταλληλότερο σημείο παρουσίας του δικτύου ΕΔΕΤ, των δημόσιων Νοσοκομειακών Μονάδων που αφορούν την Πράξη «Παροχή προηγμένων δικτυακών-υπολογιστικών υπηρεσιών σε Νοσοκομειακές Μονάδες σε περιβάλλον υπολογιστικού νέφους με στόχο την υποστήριξη του κλινικού έργου, την ενίσχυση της ερευνητικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα υγείας». Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο του διαγωνισμού αφορά υπηρεσίες που θα παρασχεθούν με συμβάσεις τύπου IRU (Indefeasible Right of Use) που περιλαμβάνουν: α) τις υπηρεσίες υλοποίησης συνδέσμων οπτικών ινών (κατά τους πρώτους 6 μήνες του έργου), β) την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των συνδέσμων οπτικών ινών για δεκαπέντε (15) έτη καθώς και γ) τις υπηρεσίες συντήρησης των συνδέσμων οπτικών ινών για δεκαπέντε (15) έτη.
Η Σύμβαση  θα ανατεθεί με βάση το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει  τιμής.
Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.grγια χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτηση στο ΕΣΗΔΗΣ του τεύχους διακήρυξης προς Διαβούλευση, ήτοι έως και 29/04/2020.
Η καταληκτική ημερομηνία  κατάθεσης, μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020. 
Το τεύχος του διαγωνισμού είναι διαθέσιμο εδώ
Στον ακόλουθο σύνδεσμο Αποτελέσματα Διαβούλευσης μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της από 14/04/2020 έως 08/05/2020Δημόσιας Διαβούλευσης της Διακήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με αντικείμενο τις «Υπηρεσίες μίσθωσης οπτικών συνδέσμων για τις Νοσοκομειακές Μονάδες»