Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «NI4OS-Europe»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ευρωπαϊκού έργου «NI4OS-Europe», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020, προτίθεται να αναθέσει:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας είκοσι ενός (21) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσης Ειδικών Προσόντων, με αντικείμενο τη διαχείριση υπολογιστικών συστημάτων και υπηρεσιών με έμφαση στη λειτουργία υποδομών και την υποστήριξη διαδικτυακών εφαρμογών πληροφοριακών συστημάτων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «NI4OS-Εurope».

όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ 
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία και οι πλήρεις φάκελοι βιογραφικών στοιχείων υποβάλλονται στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κας Αθ. Σακκά, το αργότερο μέχρι την 20η Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.  Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τις 20 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.  Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.