Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο των ευρωπαικών έργων «EOSC-hub, NI4OS-Europe, SEADATACloud»

Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ευρωπαϊκών έργων «EOSC-hub, NI4OS-Europe, SEADATACloud», τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020, προτίθεται να αναθέσει:

  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο Υπηρεσίες αναλυτή / προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών (senior), διάρκειας δεκαοχτώ (18) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών και δυνατότητα επέκτασης επιπλέον δεκαοχτώ (18) μηνών,
  2. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο Υπηρεσίες αναλυτή / προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών (junior), διάρκειας δεκαοχτώ (18) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών και δυνατότητα επέκτασης επιπλέον δεκαοχτώ (18) μηνών,

μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail:sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.