2η Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΔΕΤ Α.Ε.

Με την παρούσα, τροποποιείται η από 15/05/2019 (Αρ. Πρωτ. 5015) καθώς και η από 13/06/2019 (Αρ. Πρωτ. 6089) Περίληψη της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΔΕΤ, μόνο ως προς την ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισιάς 7, 11523, Αθήνα, υπόψη κα. Δ. Σταθοπούλου, και η οποία είναι πλέον το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και ώρα 15:00.  Όλοι οι άλλοι όροι της Περίληψης και των Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, παραμένουν ίδιοι.
Παράταση  Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΔΕΤ Α.Ε
Η ΕΔΕΤ Α.Ε., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, προτίθεται να αναθέσει:
Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας τριάντα έξι μηνών (36) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών προσόντων με αντικείμενο την παροχή διευθυντικών υπηρεσιών Λειτουργίας Ηλεκτρονικών Υποδομών και Υπηρεσιών της ΕΔΕΤ Α.Ε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Δήμητρα Σταθοπούλου, e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη Δήμητρας Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 μετά από παράταση της σχετικής προθεσμίας. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.