Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Υποέργου 4 «ΕΔΕΤ (Νεφο-υπολογιστική υποδομή και υποστήριξη δομών παροχής Γλωσσικών Πόρων και Υπηρεσιών)» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΠΟΛΛΩΝΙΣ – Εθνική Υποδομή για τις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Τέχνες και Επιστήμες και για την Γλωσσική Έρευνα και Καινοτομία»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της ως άνω πράξης προτίθεται να αναθέσει μία (1) σύμβαση έργου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τη λήξη του Υποέργου στις 30/04/2020, με δοκιμαστική διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών με αντικείμενο τη διαχείριση υπολογιστικών υπηρεσιών φιλοξενίας αποθετηρίων της ερευνητικής υποδομής clarin:el σε νεφο-υπολογιστικό περιβάλλον μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως αναφέρεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σταθοπούλου Δήμητρα,e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.