ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ Π2.1.2, Π3.1.3, Π6.1.2, Π6.1.3 του έργου ΕΝΕΔΗ

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ευρωπαϊκού έργου «Εξοικονόμηση ενέργειας σε δημόσια Πανεπιστημιακά κτίρια με κέντρα δεδομένων –ΕΝΕΔΗ», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Κύπρος  2014-2020», προτίθεται να αναθέσει 3 συμβάσεις μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας έντεκα  μηνών (11) μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών,  μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων  Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών,  καθώς και διαχείρισης και ανάπτυξης νεφο-υπολογιστικών συστημάτων και υπηρεσιών, όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σταθοπούλου Δήμητρα, e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την 13η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 μμ. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.