Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων Horizon 2020 «AARC2, AENEAS, EOSC-Hub και SeaDataCloud»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ευρωπαϊκών έργων «AARC2, AENEAS, EOSC-Hub και SeaDataCloud», τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου:
μέγιστης διάρκειας τριάντα (30) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/12/2020, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα:

  1. «Υπηρεσίες Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Υποδομών Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης Χρηστών και Μονίμων Αναγνωριστικών στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων AARC2, AENEAS, EOSC-Hub και SeaDataCloud» και
  2. «Υπηρεσίες αναλυτή/ προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Έργων AARC2, AENEAS, EOSC-Hub και SeaDataCloud»,

όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επίσης,αναλυτική προκήρυξη περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δήμητρα Σταθοπούλου, e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κας Δήμητρας Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 28η Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.