Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της ως άνω πράξης, προτίθεται να αναθέσει:

  1. Δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΕΤ Α.Ε.
  1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών για την ανάθεση υπηρεσιών Ειδικών Προσόντων με αντικείμενο τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων υπολογιστών για την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΕΤ Α.Ε.

μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail:sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 15.00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.