Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεως Μίσθωσης Έργου παροχής υπηρεσιών Υπευθύνου Διασφάλισης Ποιότητας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΔΕΤ Α.Ε.

Η ΕΔΕΤ Α.Ε., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, προτίθεται να αναθέσει:
1. Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας τριάντα έξη (36) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την ανάθεση υπηρεσιών Υπευθύνου Διασφάλισης Ποιότητας μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη 18/06/2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.