Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου Παροχής Υπηρεσιών στο πλαίσιο του «έργου»: «Sentinels Rolling Archive Products User Access, Operations, Maintenance and Evolutions (2015-2020)»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην εκτέλεση του έργου «Sentinels Rolling Archive Products User Access, Operations, Maintenance and Evolutions(2015-2020)» προτίθεται να αναθέσει δύο (2) συμβάσεις έργου παροχής υπηρεσιών μέγιστης διάρκειας δέκα έξη (16) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη δύο (2) θέσεων Ειδικών Προσόντων αντιστοίχως, στα αντικείμενα:

  • τη διαχείριση εξυπηρετητών (server) και υπολογιστικών υπηρεσιών (sysadmin) στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ με εξειδίκευση σε τεχνολογίες storage,
  • τη διαχείριση εξυπηρετητών (server) και υπολογιστικών υπηρεσιών (sysadmin) στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ ΕΔΕΤ με εξειδίκευση στη διαχείριση σχεσιακών βάσεων δεδομένων (DBA).

Οι υπηρεσίες περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία έχει αναρτηθεί εδώ
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα αξιολόγησης των υποψηφίων θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.