Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων «PRIViLEDGE, CERTCOOP, ESA, DARE»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ευρωπαϊκών έργων PRIViLEDGE, CERTCOOP, ESA, DARE, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου:

  1. Μέγιστης διάρκειας τριάντα μηνών (30) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα:

α.      ανάπτυξη Προηγμένου Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PRIViLEDGE (Senior Software Development) (ΚΩΔΙΚΟΣ: PRIV SSD 2001)
β.      ανάπτυξη Προχωρημένου Λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου PRIViLEDGE – (Advanced Software Development) (ΚΩΔΙΚΟΣ:PRIV ASD 2001)
γ.       σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών για την προστασία και ασφάλεια ηλεκτρονικών υποδομών στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων PRIViLEDGE, CERTCOOP, ESA. (ΚΩΔΙΚΟΣ: SEC 2001)
δ.       υπηρεσίες ευέλικτου σχεδιασμού και διαχείρισης νεφο-υπολογιστικών υποδομών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου DARE (ΚΩΔΙΚΟΣ: DARE 2001)

  1. Μέγιστης διάρκειας δεκαπέντε (15) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα:

α.      ανάπτυξη και υποστήριξη εργαλείων και εφαρμογών για την προστασία και ασφάλεια ηλεκτρονικών υποδομών και την χρησιμοποίησή τους από ομάδες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης (CERTs – computer emergency response teams) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου CERTCOOP. (ΚΩΔΙΚΟΣ: CERT 2001, CERT 2002)
όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται στο εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δήμητρα Σταθοπούλου, e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Δ. Σταθοπούλου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.