Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Διακήρυξης για την «Υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων, Δρομολόγησης και Διαλειτουργικότητας με απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές καθώς και Μηχανισμό Υποστήριξής του (helpdesk)» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κεντρική Υποδομή Ανταλλαγής Εγγράφων μεταξύ των φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης με προηγμένες ψηφιακές υπογραφές».

Η ΕΔΕΤ Α.Ε προχωράει στην διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Διακήρυξης για την «Υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων, Δρομολόγησης και Διαλειτουργικότητας με απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές καθώς και Μηχανισμό Υποστήριξής του (helpdesk)» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κεντρική Υποδομή Ανταλλαγής Εγγράφων μεταξύ των φορέων της Κεντρικής Κυβέρνησης με προηγμένες ψηφιακές υπογραφές».
Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) για φορείς του Δημοσίου, όπως προδιαγράφεται από το Νόμο 4440/2016. Αφορά στη δημιουργία κεντρικής υποδομής για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου με εγκεκριμένες ψηφιακές υπογραφές και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης. Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ανάρτηση του τεύχους διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς Διαβούλευση.
Το τεύχος διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ
Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι διαθέσιμα εδω