Τροποποίηση Περίληψης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Υποέργου 5 «Διαχείριση και διάθεση δικτυακών, υπολογιστικών και αποθηκευτικών υποδομών για την έρευνα ως υπηρεσία» της Πράξης «HELIX: Εθνικές Ψηφιακές υποδομές για την Έρευνα» και του Υποέργου 5 «Υπηρεσίες σχεδιασμού, διαλειτουργικότητας και υποστήριξης των εκσυγχρονισμένων δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών των ιδρυμάτων» της Πράξης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε., για την εκτέλεση των πράξεων «HELIX: Εθνικές Ψηφιακές υποδομές για την Έρευνα» και «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας», οι οποίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου μετά από διαγωνιστική διαδικασία, όπως ορίζεται στις σχετικές Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Οι αναλυτικές προσκλήσεις περιέχονται στο www.grnet.gr και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Δ. Σταθοπούλου, e-mail: dstath@grnet.gr, τηλ. 210-7474266.
Με την παρούσα, τροποποιείται η από 04/04/2018 (Αρ. Πρωτ. 3442) Περίληψη της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Υποέργου 5  «Διαχείριση και διάθεση δικτυακών, υπολογιστικών και αποθηκευτικών υποδομών για την έρευνα ως υπηρεσία» της Πράξης «HELIX: Εθνικές Ψηφιακές υποδομές για την Έρευνα» καθώς και οι από 04/04/2018 (Αρ. Πρωτ. 3440 και 3444) Περιλήψεις Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο του Υποέργου 5 «Υπηρεσίες σχεδιασμού, διαλειτουργικότητας και υποστήριξης των εκσυγχρονισμένων δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών των ιδρυμάτων» της Πράξης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας» μόνο ως προς την ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισιάς 7, 11523, Αθήνα, υπόψη κα. Δ. Σταθοπούλου, και η οποία είναι πλέον το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00.  Όλοι οι άλλοι όροι της Περίληψης και των Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, παραμένουν ίδιοι.