Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και έργων της ΕΔΕΤ Α.Ε

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων και ακόλουθων έργων της ΕΔΕΤ Α.Ε.:

Α. ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ της ΕΔΕΤ Α.Ε. μεταξύ άλλων των «Integrating and managing services for the European Open Science Cloud (EOSC-hub)», «Delivering Agile Research Excellence on European e-Infrastructures  (DARE)», «PRIViLEDGE – Privacy-Enhancing Cryptography in Distributed Ledgers» κλπ

Β. ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ της ΕΔΕΤ Α.Ε. μεταξύ άλλων των :«Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας», Δράση για την «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση φοιτητών και νέων επιστημόνων για απόκτηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη εφαρμογών και τη διαχείριση σύγχρονων δικτύων και υπολογιστικών συστημάτων», «HELIX: Εθνικές Ψηφιακές υποδομές για την Έρευνα», «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας», «Εξοικονόμηση ενέργειας σε δημόσια Πανεπιστημιακά κτίρια με κέντρα δεδομένων –ΕΝΕΔΗ», «ELIXIR-GR: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για Διαχείριση και Ανάλυση Δεδομένων στις Βιοεπιστήμες» κλπ

Γ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ της ΕΔΕΤ Α.Ε. μεταξύ άλλων «GRIX – Greek Internet Exchange», «Sentinels Rolling Archive Products User Access, Operations, Maintenance and Evolutions (2015-2020) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA)», «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα».

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης των ως άνω έργων, προτίθεται να αναθέσει τέσσερεις (4) συμβάσεις μίσθωσης έργου, μέγιστης διάρκειας 36 μηνών με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων υπηρεσιών:

 

Αριθμός Τίτλος Ειδικότητα
1 Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο την οικονομική και διοικητική υποστήριξη κοινοτικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων Οικονομική κατεύθυνση (με 20-ετή εργασιακή εμπειρία σε θέση αντίστοιχων αρμοδιοτήτων)
2 Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο την οικονομική υποστήριξη κοινοτικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων Οικονομική κατεύθυνση (με 10-ετή εργασιακή εμπειρία σε θέση αντίστοιχων αρμοδιοτήτων)
3 Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο την οικονομική υποστήριξη κοινοτικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων Οικονομική κατεύθυνση (με 5-ετή εργασιακή εμπειρία σε θέση αντίστοιχων αρμοδιοτήτων)
4 Μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου με αντικείμενο την οικονομική υποστήριξη κοινοτικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων Βοηθός Λογιστή (με 2-ετή εργασιακή εμπειρία σε θέση αντίστοιχων αρμοδιοτήτων)

 

, μετά από αξιολόγηση/συνέντευξη και βαθμολόγηση των υποψηφίων, όπως ορίζεται στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επίσης, η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.