Δημόσια Διαβούλευση Διακήρυξης για την «Προμήθεια συστήματος αποθηκευτικού χώρου» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «SDS-GRNET: Σύστημα αποθήκευσης δεδομένων με έλεγχο από λογισμικό (software defined storage)».

Η ΕΔΕΤ Α.Ε προχωράει στην διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης Διακήρυξης για την «Προμήθεια συστήματος αποθηκευτικού χώρου» στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «SDS-GRNET: Σύστημα αποθήκευσης δεδομένων με έλεγχο από λογισμικό (software defined storage)».
Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά:

  • Την προμήθεια και εγκατάσταση επέκτασης συστήματος αποθηκευτικού χώρου
  • Την δωρεάν παροχή υπηρεσιών εγγύησης καλής λειτουργίας για τρία (3) έτη

και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης. Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ανάρτηση του τεύχους διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς Διαβούλευση.
Tο τεύχος διακήρυξης  που τίθεται σε διαβούλευση είναι διαθέσιμο εδώ. Πληροφορίες μπορούν να ζητούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ymitsos@noc.grnet.gr
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΔΕΤ Α.Ε.
Καθ. Π. Τσανάκας