Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της ως άνω πράξης, προτίθεται να αναθέσει δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών και μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου μεγίστης διάρκειας ενός (1) έτους με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων υπηρεσιών: α. Παροχή Υπηρεσιών με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και συντήρηση ιατρικών συνεργατικών εφαρμογών (ΠΥΥ2016, ΠΥΥ2017) (2 συμβάσεις), β. Παροχή Υπηρεσιών με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον χώρο της Ακαδημαϊκής/Ερευνητικής Κοινότητας) (ΠΥΥ2018) (1 σύμβαση) μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων.
Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ , θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα, ενώ για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.