Περίληψη Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων Horizon 2020 «PRACE-5IP, EGI-Engage, EOSC-hub, EUDAT2020, OpenMinTeD, VI-SEEM, HPC-Europa3, SEADATACloud, AENEAS»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Έργων, προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας εικοσι τεσσάρων (24) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 30/09/2019, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση του ακόλουθου αντικειμένου: Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Έργων, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσης Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται εδώ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.