Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων «GN4-2 Research and Education Networking – GÉANT» «AuthN and AuthZ for Research and Collaboration 2 – AARC2» ΚΑΙ «Open Mining INfrastructure for TExt and Data – OpenMinTeD»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Έργων, προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου μέγιστης διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/12/2018, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων: α. Διαχείριση και ανάπτυξη υπηρεσιών και τεχνολογιών ταυτοποίησης και εξουσιοδότησης, β. Ανάπτυξη λογισμικού για δικτυακές υπηρεσίες, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται εδώ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.